De ZenMoeder ontwaakt

Hoe word ik een ZenMoeder

Ontdek in een gratis inzicht sessie hoe jij in je kracht kunt komen staan

Je bent hier om met jouw innerlijke kracht het verschil te maken

Ben je er klaar voor om jouw leven te gaan leven waar je van droomt?

Alleen jij weet wat je nodig hebt

Wil jij meer zen in je leven, maar...

  • Worstel je met de juiste balans tussen jezelf, je gezin en je werk
  • Voel jij je schuldig als je tijd voor jezelf neemt
  • ervaar je gebrek aan tijd
  • Weet jij niet hoe je de trein stop moet zetten
  • weet jij niet eens meer wie jij echt bent

Meld je aan voor een gratis 30 minuten durende telefonische inzicht sessie om de stilte binnenin jezelf te ervaren (t.w.v. 35 euro).

Veranderen van leefstijl begint met een inzicht en het zetten van een eerste stap.

Burn-out

Altijd droomde ik van een groot gezin. Mijn eerste kind was net 1 jaar geworden, maar ik voelde mij diep ongelukkig. Na een zware beslissing om de relatie met de vader te beëindigen kreeg ik een burn-out. Langzaam kroop ik uit het dal en begon ik aan mijzelf te werken door therapieën en opleidingen.

En toen kreeg ik mijn tweede burn-out.

Hoe ik hier uit ben gekomen is niet in een paar woorden te beschrijven. Wat ik wel kan zeggen; is dat emoties en gevoelens iets is wat je ervaart. Je bent het niet! Binnenin jouw, ligt de stilte verscholen. Ik kan je leren om contact te maken met de stilte in jezelf. Stress bestaat daar niet. In de stilte ligt de oplossing en kom je in contact met wie je werkelijk bent.

Omdat ik graag wil dat iedere moeder een stress vrij leven heeft, geef ik een gratis inzicht sessie weg.

Laten we samen gaan kijken hoe jij één kan worden met de stilte in jezelf.

Hoe meer gedachtes, hoe minder je ziet. Hoe meer je stil bent, hoe meer je ziet.

Aanmeld formulier voor een gratis ZenMoeder inzicht sessie

zodra ik jou aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen