De ZenMoeder ontwaakt

Wie Wat & Hoe

Leven in overeenstemming met alles om je heen

Over mij

Hoe gelukkiger je bent, hoe meer het leven zich als vanzelf zal ontvouwen in overeenstemming met alles om je heen.

Het is zo gemakkelijk om jezelf te verliezen in het zorgen voor een ander. Om in gedachten bezig te zijn met de druk en stress van je werk. Om allerlei zaken voor jezelf te plaatsen, waardoor je jezelf steeds meer verliest. Je wordt steeds meer een pop die als een marionet bestuurd wordt en alle taken uitvoert die gedaan moeten worden.

Het wordt tijd dat deze touwtjes worden doorgeknipt. Het wordt tijd dat je op eigen benen gaat staan. Hoe meer jij kiest voor jezelf in compassie met een ander, hoe meer jij vanuit jouw ware kracht je leven kan leiden. Hoe meer jouw leven zich als vanzelf zal gaan ontvouwen en alles in liefde en overeenstemming zal zijn met alles om je heen.

Zelf heb ik hier lang mee geworsteld. Steeds mijzelf weer wegcijferen. Anderen boven mijzelf plaatsen om conflicten te voorkomen en de vrede te bewaren. Mij laten leiden door mijn emoties en vanuit daar mijn beslissingen nemen.

Uiteindelijk heb ik mijn touwtjes doorgeknipt. Het is niet altijd gemakkelijk, omdat je wordt geconfronteerd met jezelf. De enige weg is er doorheen. De enige weg om puur geluk te ervaren is de weg naar binnen. Hoe meer weerstand je biedt, hoe moeilijker het is. Hoe meer compassie voor jezelf en overgave in het proces, hoe gemakkelijker het leven wordt. Hoe meer je voor jezelf kiest door onvoorwaardelijk van jezelf te houden, hoe gelukkiger je bent. Hoe gelukkiger je bent, hoe meer het leven zich als vanzelf zal ontvouwen in rust, vrede en liefde.

Zelf ervaar ik veel rijkdom, geluk en liefde in mijn leven. Er is alle ruimte en tijd om mijzelf te zijn. Alles gaat als vanzelf in overeenstemming met de ander. Iedere vrouw op deze aarde heeft het recht om gelukkig te zijn. Hierbij nodig ik alle vrouwen uit om onvoorwaardelijk van zichzelf te gaan houden, zodat iedereen kan ervaren hoe het is om echt gelukkig te zijn. Als alle vrouwen/moeders gelukkig zijn, hoe zou de wereld er dan uit zien?

Liefs Marieke

Marieke Smits

Je kan zoveel meer aan dan je denkt!

Vind je het moeilijk?

Werk met mij!

Ik begrijp je en kan een baken van kracht, liefde en licht voor je zijn.

Laat mij je helpen om onvoorwaardelijk van jezelf te gaan houden.

Laat mij je helpen om een ZenMoeder te worden. Een moeder die alle ruimte en tijd ervaart, onvoorwaardelijk van zichzelf houd en in compassie leeft met de ander.

wat bied ik je aan?

Gratis inzicht sessie

Ontdek in een gratis inzicht sessie hoe jij in je kracht kunt komen staan

Gratis e-book

'De ZenMoeder ontwaakt' In 7 stappen leren leven in overeenstemming met alles om je heen.

Van kinderwens tot baby

Word je bewust van ......

De stress die jij ervaart komt voort uit het onvermogen om van jezelf te houden

Wat cliënten vertellen

"Marieke heeft mij op een bijzondere manier contact laten maken met mijn lijf. Hierdoor is mijn kijk op de wereld compleet verandert en voel ik mij stevig op mijn benen staan."
Ellen
“Voor het eerst werd ik mij bewust hoeveel ik eigenlijk op mijn moeder leek. Na cranio heb ik dit los kunnen koppelen en kwam ik bij mijzelf. Nooit eerder heb ik mij zó voelen thuiskomen in mijn lijf! "
Madelief

Hoe help ik je?

Je lichaam als ingang naar de diepere lagen van jezelf

Tijdens een sessie lig je op een behandeltafel en door middel van zachte aanraking kom je in een diepe ontspanning. Je leert contact maken met de stilte in jezelf. Op deze manier leer je luisteren naar de taal van je lichaam. Je wordt meester van je onbewuste gedachten en patronen. Hierdoor kom je in contact met je ware verlangens en gevoelens, in contact met wie je werkelijk bent. Sluiers en maskers vallen van je af, je wordt helder in je hoofd en je voelt je stevig met je voeten op de aarde staan.

Wil je meer weten over hoe ik dat precies doe?

Lees dan over de cranio sacraal methode op www.devamaria.nl

om mani padme hum

'eer de parel in de lotus'

De mantra staat voor compassie en mededogen. De zaden van de lotus zitten verstopt in de modder. Daar waar de tijd rijp is groeit de lotus naar de oppervlakte. De bladeren zijn vuilafstotend en de bloemen zien er magisch uit.