De ZenMoeder ontwaakt

De zenMoeder ontwaakt

Overgave

Werk met mij

Je bent hier om met jouw innerlijke kracht het verschil te maken

Ben je er klaar voor om jouw leven te gaan leven waar je van droomt?

Ik laat je graag zien hoe

Leef in overgave, laat het verleden los en vertrouw op wat komt.

Lieve Moeder,

Waar zit jij met je gedachten? Wat staat er nog allemaal op jou ‘to do list’. Waar sta je nu in je leven? Is dit het leven waar je altijd van droomde toen je klein was. Kinderen, een gezin, die leuke baan, je droomhuis……. Of voel jij je opgesloten in het leven wat je nu leid en zie je geen uitweg. Misschien lijkt het verleden zich steeds te herhalen. Verval je in patronen die verdomd veel lijken op hoe je ouders het vroeger deden. En dat was juist wat je niet wilde, lijken op je ouders. Loop jij op je tenen en is een burn-out waarschijnlijk onvermijdelijk als je zo door gaat. Waar wil je heen? Is dit het leven wat je de komende 5 a 10 jaar nog wilt voortzetten?

In dromen is alles mogelijk...

Ik nodig je uit om even stil te staan bij hetgeen wat je nu eigenlijk werkelijk wil. Wat als je nu één keer knippert met je ogen en je leven is compleet verandert in hetgeen waar je werkelijk naar verlangt. Hoe zou het er dan uit zien? In dromen is alles mogelijk. Laat je niet weerhouden door allerlei beperkingen die jij jezelf oplegt. Hoe ziet jouw leven er uit als al jouw verlangens nu ineens werkelijkheid zouden zijn? Echt werkelijk!

(mis)leiden

Er is zoveel mogelijk, maar we laten ons steeds weer (mis)leiden door onze gevoelens en emoties. We laten ons (mis)leiden door de omstandigheden waarin we verkeren. We laten ons (mis)leiden door wat andere denken dat goed voor ons is. In plaats van dat we ons laten leiden door hetgeen wat we werkelijk echt zelf willen.

Het word tijd om naar binnen te keren. Binnen in jou ligt de weg naar bevrijding, naar geluk. Binnen in jou, weet jij waar jouw diepste verlangens liggen. Binnen in jou, weet jij of iets goed voelt of niet. Binnen in jou ligt de kracht en de liefde die jij werkelijk bent. Niks buiten jou kan er voor zorgen dat jij echt gelukkig wordt. Alleen de manier hoe jij het leven ervaart heeft invloed op hoe jij je voelt.

Je bent hier niet voor niets.

Waarom ben je nu hier op deze website terecht gekomen? Dit is omdat jij diep van binnen verlangt naar rust, liefde, geluk en meer zen in je leven. Het feit dat jij hier naar verlangt betekent dat dit ook echt voor jou mogelijk is. Het is haalbaar voor jou om dit nu te gaan realiseren in jouw leven. Anders was je hier niet. Dit heeft te maken met de wet van de aantrekkingskracht. (Meer over de wet van de aantrekkingskracht kun je lezen in mijn E-Book.)

Het wordt nu echt tijd om jouw leven te gaan leiden en je niet meer te laten leiden door alles wat er gebeurt. Om bewust te kiezen voor wat voor jou goed voelt om te doen. Om bewust die stappen te zetten om het beste in je naar boven te halen. Wil alleen het allerbeste voor jezelf, je bent het waard!

Wanneer je echt onvoorwaardelijk van jezelf gaat houden kun je er onvoorwaardelijk voor de ander zijn. Je zult merken hoe meer je voor jezelf kiest en de rust en vrede gaat ervaren je in je leven, hoe meer je er als vanzelf ook voor een ander bent. Op deze manier kun je geven zonder dat het je energie kost. Op deze manier krijg je juist energie.

Een persoonlijk verhaal.

Leven in overgave

Zóveel jaar ben ik zoekende geweest. Zóveel jaar zwom ik in een wilde zee. De golven waren soms zo hoog dat ik kopje onder dreigde te gaan. Toch zwom ik verder. Het was een tocht vol barre omstandigheden, maar ik gaf niet op. Waar moest ik immers heen? Overal was zee. Waar ik ook keek waren golven. De een nog hoger dan de ander. Van binnen voelde ik een kracht, ik wist dat het goed was, maar waar was het land waar ik zo naar verlangde. Waar was de aarde onder mijn voeten. Waar was mijn basis, mijn zekerheid.

Opeens besefte ik mij, dat ik het land onder mijn voeten nooit zou vinden als ik zou blijven zwemmen. Het land is er immers al, ik hoef mij alleen maar over te geven. Over te geven aan de schommelingen van de zee. Mij mee laten voeren met de golven. Mij laten drijven op het water. Vertrouwen hebben in wat de zee mij brengt.

Door mee te deinen op de golven ontstond er rust in mij. Het werd stil. Door de stilte werd alles helder. Alle weerstand is weg en daar sta ik, midden in de zee, met mijn voeten op de aarde. Door de golven word ik langzaam heen en weer gewiegd, maar er is niks meer wat de aarde onder mijn voeten kan weg halen. De aarde is er immers altijd. Ik hoef alleen maar stil te gaan staan.

De stilte is magisch.

Overgeven aan de stilte is best eng, maar als het dan lukt is het magisch.

Het was druk. Er was zó veel wat nog moest gebeuren. Mijn ‘to do list’ was erg lang en er kwamen steeds meer dingen bij. Voor stil staan was geen tijd. Zó lang heb ik mij laten leiden door mijn omstandigheden, gevoelens en emoties. Hoe heb ik mijzelf zó voor de gek kunnen houden. Nu ik besef wat de stilte met mij doet, wil ik nóóit meer anders.

Ik geef me over.

Jij bent de baas over jouw leven

Leven in overgave

Graag wil ik je helpen om te gaan leven in overgave. Dit doe ik door middel van een traject van 3 maanden (12 sessies).  We keren we naar binnen en gaan naar de kern van wie jij werkelijk bent. Het wordt tijd om sluiers en maskers van je af te laten glijden. Om werkelijk jezelf te laten zien aan de buiten wereld. Jouw gevoelens van o.a. angst, schaamte en schuld gaan leren los laten en te gaan leven in overgave.

Wanneer jij kunt gaan leven in overgave, zal het leven zich gaan ontvouwen in overeenstemming met wat jij ten diepste verlangt.

Zeg JA tegen het leven, zeg JA tegen jezelf!

Laat mij je begeleiden

Wanneer jij kunt gaan leven in overgave, zal het leven zich gaan ontvouwen in overeenstemming met wat jij ten diepste verlangt.

Laat de ZenMoeder in je schijnen!

Je bent het waard om alleen het allerbeste voor jezelf te willen

De investering voor jezelf

3 maanden (12 sessies)

75,- per sessie

Of bespaar 123,- door in 1x te betalen

777,-

Soms moet je vergeten wat je voelt en onthouden wat je waard bent

Aanmelden 'De ZenMoeder ontwaakt'

Zodra ik jou aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen.